2018-10-23 10:32:27

25 жовтня - Обласному профоб'єднанню -70

ЗІ СВЯТОМ, ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Вітаю увесь профспілковий актив краю з ювілейною датою нашого профоб’єднання. Нехай множаться яскраві сторінки наших спільних набутків.

Дякую всім за активну громадянську позицію і працю у відстоюванні прав та інтересів людей. Нехай нас і надалі об’єднують ідеали справедливості, які гуртуватимуть профспілчанську спільноту. Будьмо силою, яка здатна перемагати і вести за собою.

Здоров’я, натхнення, оптимізму, нових ідей і звершень на шляху поступу.

З повагою,

Голова Ради профспілок області                                   Ігор Басюк

 

 

 

 

 

2018-10-19 10:30:51

Урочистості з нагоди Дня працівників харчової промисловості

Учасників святкового зібрання - ветеранів та представників  трудових колективів підприємств харчової галузі краю привітали перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка, заступник Івано-Франківського міського голови Богдан Білик, директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Іван Андріїшин та  перший заступник голови ради профспілок області  Володимир Уєвич.

2018-10-19 10:24:00

100-річчю ЗУНР присвячується

Протягом місяця в Івано-Франківську експонуватиметься виставка «Станіславів – столиця ЗУНР». 17 жовтня, в Музеї визвольних змагань імені Степана Бандери відбулося відкриття виставки, присвяченої 100-річчю ЗУНРу «Станіславів – столиця ЗУНР», адже саме сучасний Івано-Франківськ найтриваліше був  столицею ЗУНР, сюди у січні 1919-го переїхав її уряд і перебував до 15 травня і де 3 січня 1919 року в приміщенні теперішнього готелю «Дністер», під час засідання Української Національної Ради ЗУНР, був схвалений історичний Універсал про Злуку з Українською Народною Республікою.

2018-10-18 16:28:28

ЗМІ ПРО АКЦІЮ ПРОТЕСТУ

Телеканал ZiK. Програма «Перші про головне»

Телеканал ZiK. Програма «Перші про головне»

Сьогодні, 18 жовтня 2018 року, о 17.00 на телеканалі ZiK в програмі «Перші про головне» візьме участь Голова ФПУ Григорій Осовий. Учасники дискусії обговорюватимуть вимоги ФПУ до ВРУ, Уряду і роботодавців щодо соціальних параметрів Держбюджету -2019.   Прес-центр ФПУ

[ докладніше ]

Телеканал 1+1. Протестна хода профспілок паралізувала центр столиці (відео)

Телеканал 1+1. Протестна хода профспілок паралізувала центр столиці (відео)

  Київ у ранкову годину пік зупинився в довжелезних заторах. Центр паралізувала протестна хода профспілок до Будинку уряду. Освітяни, медики та шахтарі вимагали підвищення заробітних плат, а сам мітинг оголосили зоною без політиків. Хоча дехто з діячів не послухався мітингарів і дістав на горіхи. Випуск ТСН 19:30 за 17 жовтня 2018...

[ докладніше ]

 

2018-10-18 16:17:22

ПРОФСПІЛКИ ПОПЕРЕДИЛИ УРЯДОВЦІВ

17 жовтня делегація уповноважених представників Всеукраїнського профспілкового віча провела в Кабінеті Міністрів України зустріч з Віце-прем’єр-міністром України, Головою НТСЕР Павлом Розенком.

 Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий окреслив консолідовані вимоги ФПУ, які щойно були одноголосно ухвалені учасниками Всеукраїнської акції протесту, а також передав пакет галузевих вимог, пропозицій, звернень та листів трудових колективів.

2018-10-18 16:07:04

ЗІ СВЯТОМ!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ХАРЧОВОЇ ТА ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом!  Бажаємо вам приносити якнайбільше користі і радості споживачам вашої продукції, сприяти розквіту добробуту  людей і всієї країни. Хай щастить вам в особистому житті. Миру, любові, міцного здоров’я та всіх благ!

З повагою,

Голова Ради профспілок області                                       Ігор Басюк

 

2018-10-17 16:20:40

ІНТЕРВ'Ю ДЛЯ ЗМІ

Чому профспілки вивели тисячі людей на вулиці, які питання турбують нині людей праці - про це говорив в інтерв'ю з журналістами ICTV - перший заступник голови Ради профспілок Івано-Франківської області Володимир Уєвич. З журналістами 24 телеканалу спілкувалася голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я Наталія Бирчак.

2018-10-17 14:03:27

Відповідь Міносвіти на звернення ФПУ щодо підвищення посадових окладів педпрацівників

На виконання резолюції Віце-прем'єр-міністра України Кириленка В.А. від 01.10.2018 Міністерство освіти і науки розглянуло звернення Федерації професійних спілок України від 20.09.2018 № 05/01 - 15/794 щодо підвищення з 1 вересня 2018 року посадових окладів (ставок заробітної плати) педагогічних та науково-педагогічних працівників на 10 відсотків та надало відповідь (додається).

2018-10-17 13:52:24

Київ. АКЦІЯ ПРОТЕСТУ ПРОФСПІЛОК. Серед протестуючих - делегація профспілчан з Прикарпаття

Сьогодні у профспілковій колонні представлена уся Україна – провідні галузі промисловості, західні, східні, центральні та усі без виключення області. Біля 30 тисяч трудівників, які рішуче вимагають від влади – РОБОТУ, ЗАРПЛАТУ, ГІДНЕ ЖИТТЯ!

 

На мітингу в Урядовому кварталі перед пікетом виступили Голова ФПУ Григорій Осовий, Голова профспілки шахтарів України Віктор Турманов, голова Київської міської організації Профспілки освітян Олександр Яцунь та багато і багато інших представників трудових колективів – працівників бюджетної сфери, виробничників.

Влада має почути свій народ – таким був основний заклик від тих, хто розповів з трибуни про найболючіші проблеми у галузях, які вони представляють.

Після виступів делегація спілчан відправилась на перемовини до КУМУ.

2018-10-11 09:57:49

17 жовтня у КИЄВІ - продовження протестних акцій профспілок

17 жовтня -  у Міжнародний день боротьби з бідністю у Києві відбудеться масовий Мітинг-хода представників Федерації профспілок та її членських організацій на захист законних прав та інтересів людей праці. Акція почнеться у парку Тараса Шевченка і продовжиться біля  Верховної Ради України і Кабінету міністрів України. 

 Затверджено основні вимоги Всеукраїнської профспілкової акції протесту до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та роботодавців.