2017-04-07 09:38:55

Сила духу інвалідів праці

В урочистому відкритті турніру взяли участь начальник управління Фонду Надія Глинська, перший заступник голови Ради профспілок області Володимир Уєвич, заступник голови правління – виконавчий директор Івано-Франківського обласного об’єднання організацій роботодавців Василь Скригунець, начальник управління Держпраці в області Ігор Росипайло та інші гості.

Звертаючись до учасників змагань, Н. Глинська, зокрема, відзначила: «Незважаючи на складні життєві ситуації, ви, інваліди праці, маєте сили не тільки до життя, але й до перемоги на спортивних майданчиках». Відтак В. Уєвич у вітальному слові побажав присутнім і надалі проявляти силу духу та волю до перемоги – як у сьогоднішньому турнірі, так і в повсякденному житті. «Травми, які отримали виробничники, дають право на належне відшкодування державою в особі Фонду», – додав перший заступник голови РПО.

9 команд, що представляли райони області та м. Івано-Франківськ, змагалися з таких спортивних видів: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, шахи та настільний теніс. У загальному заліку перше місце здобула команда Калуського району, друге – м. Івано-Франківська, а третє місце виборов колектив Долинського району.

Призерів турніру нагороджено почесними кубками, медалями і грамотами. Музичний супровід спартакіади здійснили студенти коледжу фізвиховання. Всі учасники змагань відпочили як фізично, так і духовно, набралися хороших вражень і позитивних емоцій.