2016-08-23 10:34:46

Свято у колективі нафтовиків

У п’ятницю 29 липня в актовій залі НГВУ «Надвірнанафтогаз» відбулося урочисте зібрання з нагоди професійного свята. Заступник начальника управління з соціальних питань Роман Струтинський привітав працівників дільниці робітничого постачання з їхнім професійним празником. Він розповів, що за останні роки адміністрація і профком НГВУ «Надвірнанафтогаз» доклали чимало зусиль для покращення матеріально-технічної бази цеху: збудовано і реконструйовано складські приміщення, придбано новий інвентар, обладнання, посуд, зроблено поточні ремонти пунктів гарячого харчування, створено кращі умови праці.

Належної уваги надає адміністрація підприємства придбанню якісної продукції, підвищенню професійної майстерності кухарів. Торік проведено конкурс «Кращий за професією кухаря цеху робітничого постачання НГВУ «Надвірнанафтогаз», на якому високо оцінено якісну роботу і майстерність кухарів. Добрі відгуки завжди лунають на адресу куховарів за смачно приготовлені страви як від робітників НГВУ «Надвірнанафтогаз», так і його гостей, котрим іноді доводиться під час відряджень харчуватись у їдальнях нафтовиків. За словами Романа Струтинського, у  кожній тонні видобутої нафти і газу є частка кухарської справи.

Присутніх привітали також з професійним святом голова профкому підприємства Олександр Діканьов, начальник дільниці робітничого постачання Олег Якимів, які подякували працівникам за звитяжну працю, побажали подальших успіхів.

 В урочистостях взяли участь перший заступник голови Надвірнянської районної державної адміністрації Іван Тодорук, відомий краянам надвірнянський гурт «Світ любові», талановиті виконавці естрадних пісень Людмила Спас, Ярослав Крайник, Михайло Юркевич, котрі щиро вітали винуватців свята.

Кращі працівники кухонного господарства Олег Якимів, Тетяна Лізавчук, Тетяна Телятник, Марія Госедло, Галина Максімко, Іван Зеленчук за високий професіоналізм, самовіддану працю та сумлінне виконання обов’язків нагороджені спільними грамотами районної державної адміністрації та районної ради. Наталія Вовчук, Наталія Тимканич, Галина Гладиш, Оксана Іванків, Галина Корж, Марія Сенатович, Марія Ди­сько, Ганна Сенатович, Ганна Дричак  удостоєні грамот адміністрації і профкому НГВУ «Надвірнанафтогаз».

Працівники дільниці робітничого постачання подякували за привітання на їх адресу, за щирість і повагу до кухарів, створення належних  умов праці, і сподіваються , що свято День працівника торгівлі і громадського харчування надалі стане традиційним для підприємства.

 

Галина ПЕТРИШАК, технік ІІ категорії

відділу соціального розвитку та господарського обслуговування

НГВУ «Надвірнанафтогаз»