2016-03-30 09:05:56

СКАРБИ СВІТУ - В КНИГАХ

    Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до нас це приємне і довгоочікуване свято дитячої книжки, коли з’являється чудова нагода для популяризації серед дітей читання, книги і, власне, бібліотеки – як скарбниці знань.

   Всеукраїнський тиждень дитячого читання — час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних відкриттів.

   Це свято залишається найпопулярнішим понад 7 десятиліть і проводиться під час шкільних весняних канікул. Тиждень дитячого читання з давніми традиціями сьогодні не лише не втратив свого значення, але й продовжує набувати особливого змісту для кожного учасника. Впродовж усіх днів Тиждень дитячого читання наповнений зустрічами з найулюбленішими дитячими письменниками, їх новими книжками, літературними подорожами, іграми та вікторинами, різноманітними конкурсами та акціями, театральними виставами, майстер-класами, презентаціями — і все це супроводжується приємними несподіванками.

   Тиждень дитячого читання – це свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, це свято бібліотекарів і читачів, письменників і видавців.