2014-06-11 15:46:11

Заява про видачу судового наказу про стягнення невиплаченої зарплати

 

 

________ року мене прийняли на роботу _______________________________ м. ______________

.

Починаючи з ___________ року заробітну плату мені стали виплачувати нерегулярно. Внаслідок цього на ___________ року за відповідачем утворилася заборгованість в сумі ______________ грн., яку виплатити мені відмовилися у зв'язку з відсутністю грошових коштів.

Вважаю дії відповідача незаконними, оскільки у відповідності з ч. 1 ст. 115 КЗпП України заробітна плата виплачується працівникам регулярно в робочі дні у строки, встановлені колективним договором, але не рідше двох разів на місяць, через проміжок часу, що не перевищує шістнадцяти календарних днів.

Згідно з п.1  ст.5  та відповідно пп.4 п.1 ст.4 Закону України «Про судовий збір робітники і службовці звільняються від сплати судового у справах про стягнення заробітної плати.

На підставі викладеного й у відповідності із ст. 94, ч. 1 ст. 115 КЗпП України, керуючись п. 2 ч. 1 ст. 96, ст. 102 ЦПК України

 

ПРОШУ:

видати судовий наказ про стягнення з __________________ на мою користь нарахованої, але не виплаченої мені заробітної плати в сумі _____________ грн.

Додатки:

1. Копія наказу про прийняття на роботу.

2. Довідка про нараховану, але невиплачену зарплату.

3. Копія заяви.

 

"___" ____________ 200_ р.  __________________________________

 

(підпис)