2015-11-06 10:05:40

А ВИ ПРОГОЛОСУВАЛИ ЗА ПЕТИЦІЮ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ? ЧИТАЙ І ПРОГОЛОСУЙ!

В той же час сьогодні 30% зайнятих людей працююють в умовах, які не відповідають санітарно-гігієнічним нормам, щороку отримують професійі захворювання близько 7 тисяч працівників, 12 тисяч стають інвалідами праці, росте рівень загальної захворюваності. Майже половина працівників не забезпечені засобами індивідуального та колективного захисту від шкідливих виробничих факторів. ПЕредусім це шахтарі, металурги, хіміки, будівельники, працівники транспорту.

ФЕДЕРАЦІЯ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ домагається від держави повернення працююючим відновлювального лікування у санаторно-курортних закладах за рахунок коштів соціального страхування.

Внесення Президентом та прийнятття Верховною Радою України відповідного закону дозволить забезпечити:  280 тисяч працівників отримати санаторно-курортне лікування;

200тисяч дітей будуть оздоровлені в літній період;

60 санаторіїв профілакторіїв виробничих підприємств зможуть відновити здоров2я працюючих у шкідливих і важких умовах; 63 санаторії-профілакторії навчальних закладів працюватимуть на підтримку здоров2я тисяч студентів. ПІдтримай петицію ФПУ до Президента України щодо відновлення оплати санаторно-курортних путівок для працюючих.