2015-05-26 12:52:17

Станьмо учасниками реформ

            У своїх виступах директор Погонянського психоневрологічного інтернату Михайло Фурштей, Старолисецький сільський голова Анатолій Лущак відзначали, що організації профспілки не повинні стояти осторонь адмінреформи, вести відповідну роз’яснювальну роботу, подбати про функціонуванні у новостворених територіальних громадах hfqjye первинних профорганізацій.

            Учасники конференції звертали увагу райкому профспілки на поліпшення культурно-масової роботи, виконання статті 44 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» щодо перерахування адміністраціями коштів первинним профорганізаціям на культурно-масову, оздоровчу та спортивну робот, говорили про необхідність зміни політики держави у питаннях оплати праці держслужбовцям, яка на районому рівні є вкрай низькою тощо.

            Було обговорено також звіт ревізійної комісії районної профорганізації,  конкретно ефективність  використання профспілкових коштів,  спрямованих на поліпшення діяльності профорганізацій.

            Конференція обрала знову головою райкому профспілки Ярослава Татарина, новий склад   райкому, його президію, делегатів на звітно-виборну конференцію обласної організації профспілки, делегованих до складу обкому профспілки, ревізійну комісію районної організації профспілки. 

            У роботі конференції взяв   участь і  виступив член президії обкому профспілки працівників державних установ Михайло Мельник.