2014-12-25 14:05:06

За соціальні права людини праці

            Про заходи щодо  виконання закону України «Про очищення влади» на семінарі виступив перший заступник начальника головного управління юстиції в області, член президії обласного комітету профспілки Володимир Ковальчук. Він розповів про правові та організаційні засади проведення очищення влади (люстрації) для захисту та утвердження демократичних цінностей, верховенства права та прав людини в Україні.

        Президія обкому профспілки розглянула хід виконання плану роботи обласного комітету профспілки за 2014 рік та схвалила новий документ плану на перше півріччя наступного року,  затвердила положення про молодіжні ради обласної, районних та міських організацій  профспілки, внесла зміни в профбюджет обкому профспілки на поточний рік.   

  На семінарі розглянуто питання про підготовку та проведення звітно-виборної кампанії, як важливого  етапу  подальшої активізації діяльності  районних (міських) організацій профспілки щодо захисту соціально-трудових, профспілкових прав та інтересів працівників відповідно до вимог учасників Всеукраїнської Акції протесту профспілок  23 грудня 2014 року у м. Києві, методичні матеріали обкому профспілки з цього важливого питання для організацій профспілки.

                У заходах взяв участь член Центрального комітету профспілки працівників державних установ України Олександр Корчмар.                                           

          Заходи проводилися під головуванням Ніни Гушпіт, голови обкому профспілки.