2022-11-22 10:02:34

ПРОФСПІЛКОВА СОЛІДАРНІСТЬ ТА ПІДТРИМКА

 

Цією благородною справою займаються всі регіональні організації галузевої Профспілки. Нещодавно на Прикарпатті перебували колеги з Херсонського обласного комітету на чолі з головою Людмилою Татариновою, які налагодили тут відправку  гуманітарних вантажів для постраждалих                                                                                                                                                                                                                    земляків. Івано-Франківська обласна організація, яка з 2014 року має з Херсонською Профспілкою Угоду про співпрацю, не залишилася осторонь біди колег, двічі перерахувавши кошти на допомогу постраждалим спілчанам.

Людмила Татаринова подякувала за надану  херсонцям допомогу та висловила впевненість, що згуртованість і виявлене милосердя допоможуть їм мужньо і стійко перенести всі труднощі  воєнного часу, вимушеного переселення та здобути спільну Перемогу України.

Принагідно голови регіональних профспілкових організацій Ніна Гушпіт та Людмила Татаринова поділилися досвідом роботи щодо соціального захисту та підтримки спілчан під час війни, висловили готовність продовжувати ділову співпрацю в рамках укладеної Угоди.

 

На світлинах:

-йде відвантаження гуманітарної допомоги на Херсонщину;                    

-голови Івано-Франківської Ніна Гушпіт  та Херсонської Людмила Татаринова організацій Профспілки діляться досвідом  роботи та обговорюють питання подальшої   взаємодії.