2022-09-12 14:12:12

ІНФОРМАЦІЙНІ ЗУСТРІЧІ НА КОЛОМИЙЩИНІ

 

          Тут також були вручені грамота та грошові винагороди голові районної організації Профспілки Олегу Гальковичу і окремим спілчанам.

          По завершенні зустрічі Валерій Крецул разом  із заступником голови райдержадміністрації Ганною Кравчук та керівником  районного комітету Профспілки Олегом Гальковичем відвідали Нижньовербізьку сільську раду, де поспілкувалися з головою громади  Ярославом М’якушаком і працівниками з приводу перспективи створення в колективі первинної профспілкової організації та розповіли про переваги профспілкового членства і можливості Профспілки, якими не наділена жодна інша громадська інституція, а також навели конкретні приклади з її правозахисної роботи.

          На завершення інформаційного дня вони зустрілися з трудовим колектив Коломийського управління Державної казначейської служби України, де обговорили питання налагодження діяльності первинної профспілкової організації та проінформували про роботу у період воєнного стану та дії Профспілки з відстоювання і захисту інтересів спілчан.

          Під час перебування на Коломийщині представник обласного комітету Профспілки також побував у Коломийській міській раді та зустрівся з міським головою Богданом Станіславським і головою профкому Світланою Сенюк, з якими обговорив подальшу перспективу  первинної профорганізації.

 

На світлинах:

- Валерій Крецул разом з виконувачем обов’язки голови Коломийської  райдержадміністрації Любов’ю Михайлишин та заступником голови Ганною Кравчук зустрічається з профактивом районної організації Профспілки;

-вручення профспілкових відзнак і винагород;

-зустріч в Нижньовербізькій сільській раді;

-спілкування з колективом Коломийського управління Державної казначейської служби.