2021-12-03 09:15:34

КОРПОРАЦІЯ OSTCHEM ХОЧЕ СПІВПРАЦЮВАТИ З «КАРПАТНАФТОХІМОМ»

 

Тут його начальник Іван Федорів детально ознайомив з технологічними процесами виробництва продукції, із структурою сировини, що переробляється на етиленовій і поліетиленовій установках та сучасними системами управління технологічним процесом і протиаварійного автоматизованого захисту.

З усіх продуктів, випуск яких сьогодні забезпечує колектив етиленової установки, представників підприємств азотних добрив найбільше зацікавив бензол. Власне, бензол такої високої чистоти, як зізналися представники підприємств групи OSTCHEM, їм потрібен для відновлення роботи виробництва адипінової кислоти. Відповідно ця речовина була сировиною для виробництва поліамідного волокна.

Делегація корпорації OSTCHEM також побувала в цехах з виробництва ПХВСС і ХіКС мембранним методом. Зокрема, в останньому гості більш детально ознайомилися з роботою відділення електролізу, сушки та компримування хлору та виявили бажання окремо побачити склад солі.

Після відвідин виробництв підприємства представники групи OSTCHEM на зустрічі з генеральним директором ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Іваном Підсадюком висловили свою зацікавленість у налагодженні тісної та взаємовигідної торговельної співпраці з найбільшим нафтохімічним комплексом Прикарпаття. Крім того, вони б хотіли впровадити на своїх підприємствах більш сучасні системи управління технологічним процесом і протиаварійного автоматизованого захисту, перейнявши досвід роботи калуських нафтохіміків.