2021-09-08 14:40:26

МИ ВІРИМО В СВОЇ СИЛИ

Право підняти Державний прапор України було надано Михайлу Вихляєву - сину Олексія Вихляєва, який воював та загинув за  Україну у 2015 році.

Під час святкового заходу працівники – ровесники незалежної України поклали квіти до стели Тараса Шевченка, що знаходиться біля будівлі Казначейства.

На урочистих зборах працівникам вручено почесні грамоти подяки та цінні подарунки.

Колектив Казначейства відзначився кількома креативними флешмобами. Зокрема була проведена відео вікторина казначеїв – ровесників незалежності України, які працюють у всіх її головних управліннях та апараті. Профспілковий комітет організував майстер-клас з петриківського розпису і на паркані внутрішнього двору Казначейства з’явилися неповторні орнаменти.

* * * * * * *  * * * * * * * * *

В головному управління Дежказначейства в Івано-Франківській області також проведено урочисті заходи з нагоди 30-річчя  незалежності нашої держави. Колектив привітали начальник головного управління Віра Смачило та завідувач відділу організаційно-масової роботи обласного комітету Профспілки працівників державних установ Валерій Крецул. За сумлінну працю та активну участь у житті первинної профспілкової організації п’ятьом працівникам були вручені грамоти обласного комітету та грошові виплати.