2019-11-22 09:00:14

ЗАСІДАННЯ СПО. Пріоритет – забезпечення соціальної справедливості

 

Під час жвавого обговорення презентації представників ПАТ «Укртелеком» та інформації членів Робочої групи, СПО об’єднань профспілок було зазначено: що 8 листопада на розгляд до СПО об’єднань профспілок надійшов проект рішення НКРЗІ, яким пропонується затвердити нові тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, а саме, передбачається підвищення для всіх категорій споживачів абонентної плати за користування телефонним апаратом за місяць на 10 %.

Це питання було обговорено 13 листопада.на засіданні Робочої групи СПО об’єднань профспілок з розгляду документів щодо питань зміни діючих тарифів (цін) для населення (електроенергія, газ, послуги транспорту та зв’язку), які надходять від центральних органів виконавчої влади та державних колегіальних органів.

Учасники засідання висловили конкретні і конструктивні заперечення та пропозиції стосовно якості надання телекомунікаційних послуг. Як підсумок дискусії було прийнято рішення підтримати проект рішення НКРЗІ

Серед інших питань особливу зацікавленість і стурбованість викликало питання щодо ситуації навколо фондів соціального страхування. Голова Правління Фонду соціального страхування України, заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко та заступник Голови ФПУ Олександр Шубін проінформували про складну ситуацію та загрозу повного знищення системи соціального страхування, про активні та рішучі дії, які здійснює профспілкова сторона.

Більш детальну інформацію читайте на офіційному веб-порталі ФПУ та на сторінці ФПУ у Facebook.

 

Прес-центр ФПУ