2014-09-12 09:34:21

До уваги профспілкових активістів! Проявімо солідарність

Виконуючи численні рішення колегіальних профспілкових органів щодо використання всіх правових механізмів боротьби за підвищення заробітної плати та її мінімальної гарантії, нами ініційовано проведення першого профспілкового інтернет-референдуму з цього питання. Станом на  середину дня  11 вересня п.р. за підвищення державної гарантії мінімальної оплати праці проголосувало 1.675  чоловік.

Враховуючи, що наші профспілки охоплюють понад 7.000.000 спілчан (а ще ж є їх члени сім’ї), беручи до уваги що половина з них не дуже активна або не вміє користуватись комп’ютером, передбачаючи, що половина із залишку і так має велику зарплату, а із решти половина вважає підвищення зарплат не на часі чи має інше бачення величини зростання мінімалки - слід було очікувати підтримку в голосуванні біля 500.000 – 800.000 спілчан. 

Чому сталось не так як гадалось?

Так, до завершення голосування 7 жовтня є ще певний час і в нас усіх є можливість  дати відповідь  на питання здатності солідарних дій на підтримку рішення зробити крок на подолання бідності серед працюючих.

Просимо доєднатись до просування першого профспілкового референдуму та поширити електронкою й розмістити на своїх сайтах звернення що додаються.

З повагою, заступник голови ФПУ        Сергій Кондрюк