2019-05-15 19:11:47

ПРОФСПІЛКОВИЙ РУХ І виклики та загрози у сучасних умовах

 

 

IMG 4088

 

У проекті постанови Ради стосовно викликів і загроз, що постають сьогодні перед профспілками, наголошується:

- суспільна та економічна ситуація, яка склалась у державі, вимагає від ФПУ визначення своєї ролі у громадянському суспільстві, шляхів діяльності, запровадження більш ефективних, результативних і сучасних способів роботиVII-м З’їздом ФПУ встановлено завдання щодо модернізації профспілкового руху задля підвищення його результативності та ефективності.

Це створює підстави для переосмислення структурної побудови ФПУ, її членських організацій відповідно до існуючих викликів, тому ми осучаснюємо заходи з виконання Стратегії діяльності ФПУ, її членських організацій на 2019-2021 роки, напрацьовуємо пропозиції щодо змін Статуту з новітніми підходами до формування виборних органів ФПУ.

 

IMG 4052

 

Президія заслухала інформацію про хід виконання Стратегії управління профспілковим майном в інтересах людини праці, про стан укладення та виконання, колективних договорів станом на 1 квітня 2019 року. Розглянуто низку питань соціального захисту працівників, організаційної і фінансової роботи ФПУ, відзначення профспілковими нагородами.

 

IMG 4060 

IMG 4018

 

IMG 4079

 

IMG 4096

 

Прес-центр ФПУ