2017-12-28 10:20:41

Голова обласної організації профспілки працівників АПК Ганна Чорній : «Дякую всім членам галузевої профспілки, що вірите нам…»

Наша профспілка багатогалузева - це ветеринарна медицина, навчальні заклади, лісова галузь, спортивні товариства, аграрна наука. Але, на жаль, відсутність профспілкових організацій на сільськогосподарських підприємствах нас дуже засмучує. З цього питання ми поки що не знаходимо розуміння з нашими соціальними партнерами (роботодавцями).

       А проблеми є, як і в інших галузях, але є і поставлена мета - робити людям добро, дбати про соціальний і правовий захист. Ми не в змозі змінити минуле, але можемо своїми діями в майбутньому змінити цей світ на краще.

       Дякую всім членам галузевої профспілки, що вірите нам, дякую профспілковим лідерам, членам президії, що на громадських засадах добросовісно і  фахово виконуєте свій обов’язок, дякую керівникам, роботодавцям за ефективне соціальне партнерство.

        Вітаючи з Новим роком та Різдвом Христовим, бажаю вам збагатити своє серце Вірою, суть якої не в тому, щоб оселитися на небесах, а в тому, щоб небеса оселити в собі.

Пустіть в серце Надію, що бачить невидиме, відчуває неосяжне і здійснює неможливе,.

А ще - Прощення, що дарує свободу і Любов, що дає життєву енергію.

           З Різдвом Христовим та Новим Роком!