2017-11-06 09:43:49

ПРОФСПІЛКИ ГОТУЮТЬСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ ПРОТЕСТУ

У ході наради обговорено та схвалено проект вимог і резолюції Всеукраїнської акції протесту, напрацьованих робочою групою, що була створена за рішенням Президії ФПУ 5 жовтня ц.р.

Проаналізовано стан готовності до проведення акції членських організацій ФПУ у регіонах України, розглянуто можливість участі в акції інших профоб’єднань, що підтримують ФПУ у її вимогах, спрямованих на забезпечення соціально-економічних прав працівників і підвищення рівня життя населення.

 

Изображение 103

 

Робочій групі дано доручення доопрацювати проекти документів Всеукраїнської акції протесту профспілок з урахуванням зауважень і пропозицій, висловлених під час селекторної наради і результатів зустрічі членів Президії ФПУ з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, яка запланована на 7 листопада ц.р. Акцентувалося на необхідності проведення напередодні ухвалення Держбюджету на 2018 рік зустрічі представників профспілок з Головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм.

Селектор провів Голова ФПУ Григорій Осовий.

У ньому взяли участь заступники Голови ФПУ Олександр Шубін, Володимир Саєнко, Євген Драпятий, керівники структурних підрозділів апарату ФПУ.

 

Изображение 051

 

Изображение 034

 

Изображение 059

 

Изображение 109

 

Изображение 128

 

Изображение 015

 

Прес-центр ФПУ