2017-09-04 13:39:21

СПОРТИВНІ ЗВИТЯГИ ЛІСІВНИКІВ.

До програми Спартакіади увійшли змагання з армреслінгу, гирьового спорту, стрільби стоячи з пневматики, міні-футболу та перетягування канату.

     На урочистому відкритті  учасників та гостей свята щиро привітали:  начальник обласного управління лісового і мисливського господарств Руслан Осташук, голова Ради профспілок області Ігор Басюк, голова обласної галузевої профспілки Ігор Хомишин, керівники ФСТ «Україна».

     Існуюча сучасна спортивна база Коледжу фізвиховання дозволила одночасно почати змагання  з усіх видів спорту, що увійшли до програми.

    Найпершими завершили змагання найсильніші учасники спартакіади – гирьовики. У найлегшій ваговій категорії (до 70 кг.) найкращий результат за сумою двох рук показав Андрій Дручків ( Кути ДЛГ) – 24 кілограмову гирю він штовхнув 78 разів. У середній категорії ( до 90 кг.) переміг Ярослав Фальбійчук ( Коломия ДЛГ) – 148 разів. У вазі понад 90 кг. не було рівних Роману Тимочко ( Вигода ДЛГ) – гиря далася йому 100 разів.

    У стрілецькому тирі Коледжу, де змагалися мисливці, найкращий результат з 5-ти пострілів 48 оч. вибив Володимир Винник ( Галич НПП).

    Неабияку увагу уболівальників привернули баталії, які розвернулись на футбольних майданчиках, адже всі бажали перемоги тільки своїм командам. Але технічна і тактична підготовка футболістів розставили все на свої місця.

    Найрезультативнішою командою стали працівники Гринявського ДЛГ, які здобули золоті медалі. Срібло у Надвірнянського ДЛГ, бронза – у Верховинського ДЛГ.

    У виді, де змагались рукоборці ( в армреслінзі) чемпіонами стали: Михайло Мамелюк – до 70 кг. ( Болехів ДЛГ), Олексій Мельник – до 90 кг. ( Ворохта ДЛГ), Дмитро Мосейчук – понад 90 кг. ( Кути ДЛГ).

   Звичайно, найемоційніше відбувалися змагання з перетягування канату.

    У напруженій силовій вправі з перетягування всіх здолали атлети Брошнівського ДЛГ, друга сходинка п'єдесталу у майстрів лісу з Гринявського ДЛГ, на третьому місці -  спортсмени Кутського ДЛГ.

    За результатами всіх видів спорту в комплексі на перше загальнокомандне місце вийшли працівники Кутського держлісгоспу ( 20 оч.), друге місце виборола збірна команда Болехівського держлісгоспу, третє місце здобув колектив Гринявського ДЛГ ( 22 оч.).

   Всі переможці і призери обласної спартакіади одержали від організаторів змагань пам'ятні медалі, грамоти, кубки і грошові премії.

                     Головний суддя спартакіади

                     Суддя національної категорії                                      А.Садоха