2017-07-26 14:41:15

До 1 січня 2018 року має бути укладена Генеральна Угода на 2018-2020 роки

 

Президія постановила: до 1 вересня 2017 року – завершити формування Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні. Провести перше організаційне засідання та підготувати консолідовані пропозиції щодо обрання керівних органів згаданого представницького органу та утворення Робочої комісії об’єднань профспілок для ведення переговорів, укладення Генеральної угоди на новий строк.

Керівником Робочої комісії об’єднань профспілок для ведення переговорів та укладення Генеральної угоди на новий строк  обрати заступника Голови ФПУ  Шубіна О.О. з повноваженнями вносити зміни до персонального складу учасників засідання зазначеної комісії з числа постійних замісників, а у разі необхідності – з числа фахівців , відповідальних за розділи проекту Генеральної угоди на новий строк.

Делегованим представникам ФПУ до робочої комісії об’єднань профспілок невідкладно розпочати роботу над проектом Генеральної угоди на новий строк з урахуванням європейських зразків ведення соціального діалогу та національних особливостей.

                       Голова ФПУ Г. Осовий