2021-09-15 09:23:34

РОЗПОЧАЛАСЯ ПЕРЕДПЛАТА ПРОФСПІЛКОВИХ ВИДАНЬ

з 7 вересня поточного року – за електронною версією Каталогу видань України «Преса поштою»

з 15 вересня – за друкованим Каталогом видань України «Преса поштою».

Передплату можна оформити за «Каталогом видань України «Преса поштою»: – на сайті ДП «Преса»: 22152 Газета "Профспілкові вісті" http://surl.li/afqoa 22909 Журнал "Бібліотечка голови профспілкого комітету" http://surl.li/afqot –

на сайті АТ «Укрпошта»: 22152 Газета "Профспілкові вісті" http://surl.li/afqoy 22909 Журнал "Бібліотечка голови профспілкого комітету" http://surl.li/afqpa – у відділеннях поштового зв’язку; – в операційних залах поштамтів; – в пунктах приймання передплати.

Підтримайте профспілкові видання!

2021-09-14 18:01:01

ПРЕЗИДІЯ ФПУ. 7 ЖОВТНЯ ПРОФСПІЛКИ ВИЙДУТЬ НА ВСЕУКРАЇНСЬКУ АКЦІЮ ПРОТЕСТУ

Провести 7 жовтня ц.р. у Києві всеукраїнську масову акцію протесту проти просування антисоціальних, антитрудових та антипрофспілкових законодавчих  ініціатив. У разі не реагування влади на вимоги профспілок провести широкомасштабні акції протесту на захист трудових прав працівників у всіх регіонах країни. Таке рішення після жвавого і конструктивного обговорення було ухвалено сьогодні, 14 вересня, на засіданні Президії Федерації профспілок.

2021-09-13 19:49:40

ЗАКОНОПРОЕКТИ №№ 5371, 5388 ПОРУШЮТЬ КОНСТИТУЦІЮ ТА НОРМИ МІЖНАРОДНОГО ПРАВА

Коментар Завідувача відділу правової експертизи Департаменту правового захисту апарату ФПУ Ірини Орловської щодо антитрудових законопроектіви "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо дерегуляції трудових відносин"за № 5371 і "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність"№ 5388, які порушують конституційні права працівників і їх представників профспілок.

Переглянути тут

2021-09-12 09:35:27

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Шановні працівники нафтової, газової і нафтопереробної промисловості!

Рада профспілок області надсилає вам найкращі вітання з професійним святом.

Професія нафтовика і газовика завжди користувалася заслуженою повагою і шаною. Ми складаємо вам вдячність і шану за професіоналізм, самовіддану працю, яка є  надійною запорукою сталого розвитку економіки країни, яка гарантує тепло і затишок в наших оселях.

У цей святковий день прийміть щирі побажання добра, щастя, подальших трудових успіхів, міцного здоров’я! Хай примножуються здобутки, хай кріпне держава і кожна родина.

З повагою,

Голова Ради профспілок області                                         Ігор Басюк

 

 

2021-09-08 14:54:40

СПАРТАКІАДА СЕРЕД ЗБІРНИХ КОМАНД МІСЦЕВИХ ДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЙ ТА ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПРИКАРПАТТЯ

 

Минулої суботи в Івано-Франківську проходила спартакіада серед збірних команд держслужбовців обласної і районних державних адміністрацій та посадових осіб місцевого самоврядування. ЇЇ перший етап відбувся влітку на рівні районів та територіальних громад області.Спартакіаду проводив Оргкомітет з представників облдержадміністрації, обласного комітету Профспілки працівників держустанов України, фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» та обласного центру фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх» на базі фахового коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України. Учасники змагались в п’ятьох видах спорту: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках.

2021-09-08 14:40:26

МИ ВІРИМО В СВОЇ СИЛИ

ДЕРЖАВНА КАЗНАЧЕЙСЬКА СЛУЖБА  - НА ЧЕСТЬ  30-РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

У Державній казначейській службі України відбулося урочисте святкування 30-ї річниці незалежності України. Перед його учасниками з вітальним словом виступила  голова служби Тетяна Слюз.

2021-09-08 14:27:42

ЧЕРГОВЕ ПРОФСПІЛЧАНСЬКЕ ПОПОВНЕННЯ

Вчора представників Івано-Франківського обласного та Коломийського районного комітетів Профспілки працівників державних установ України запросили взяти участь у проведенні установчих зборів із створення первинної профспілкової організації працівників Отинійської селищної ради та надати організаційну і методичну допомогу в цій справі.

Містечко Отинія має славну історію. Воно зокрема відоме тим, що в 1648 році Семен Височан сформував тут 15-тисячне військо, яке брало участь у народно-визвольній боротьбі під проводом Богдана Хмельницького. 

2021-09-08 14:22:35

МІЖНАРОДНА РЕАКЦІЯ. МКП ТА ЄКП ВИСЛОВИЛИ СЕРЙОЗНУ СТУРБОВАНІСТЬ З ПРИВОДУ РЕГРЕСИВНОЇ РЕФОРМИ ТРУДОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА, ЯКА ВІДБУВАЄТЬСЯ В УКРАЇНІ

 

МІЖНАРОДНА КОНФЕДЕРАЦІЯ ПРОФСПІЛОК, ЄВРОПЕЙСЬКА КОНФЕДЕРАЦІЯ ПРОФСПІЛОК

Пану Володимиру Зеленському

2021-09-08 14:18:11

ЕКСПЕРТНА ОЦІНКА ФАХІВЦІВ З ТРУДОВОГО ПРАВА АНТИТРУДОВИХ, АНТИСОЦІАЛЬНИХ ЗАКОНОПРОЕКТІВ

Фахівці кафедри трудового права Національного юридичного університету  імені Ярослава Мудрого направили листа на ім'я Голови Федерації профспілок України Григорія Осового, у якому висловили свою позицію та свої оцінки законопроектам №5371 та №5388. Текст листа можна прочитати тут.

Пресцентр Федерації профспілок Україн

2021-09-08 14:14:37

ЗАЯВА ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Як стало відомо, на Погоджувальній раді Верховної Ради України до порядку денного першого осіннього засідання парламенту внесені антитрудові законопроекти "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо дерегуляції трудових відносин" за № 5371 і "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність" №5388, які порушують конституційні права працівників і їх представників профспілок.