2022-03-14 09:21:36

ВІДПОВІДІ НА ПОШИРЕНІ ПИТАННЯ ЗІ СФЕРИ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН В УМОВАХ ВОЄННОГО ЧАСУ

Відповіді на поширені питання зі сфери трудових відносин в умовах воєнного часу- Міністерство економіки УкраїниДетальніше

2022-03-09 11:17:10

9 березня - День народження Тараса Шевченка

Наша дума, наша пісня

Не вмре, не загине...

От де, люде, наша слава,

Слава України!

2022-03-07 19:53:35

КОЖЕН РОБИТЬ СВІЙ ВКЛАД В ПЕРЕМОГУ!

На світлині: голова та бухгалтер обласної ради профспілки працівників агропромислового комплексу  Ганна Чорній та Світлана Бончук

 

БФ "Карітас"    Ось нинішній спіч  Ганни Чорній:

 " Сьогодні я почула чудові слова вдячності від однієї киянки. Вона назвала наше місто  - містом волонтерів.  Я пишаюся Івано-Франківськом і нашими людьми. В єдності сила народу. Боже, нам єдності дай!

 

2022-03-07 19:36:21

ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!

Шановні  жінки – профспілчанки, військові, волонтерки, трудівниці, матері, молитвенниці…!

Рада профспілок Івано-Франківської області шле вам найщиріші вітання зі святом  весни, з Міжнародним жіночим Днем  8 березня!

Весна перемагає зиму. Бажаємо сили і звитяги , щоб перемогти ворожу навалу, бажаємо віри і любові, яка допоможе пройти всі випробування і дочекатися щасливого дня України, вибореної волі і свободи.

Зі святом!

Слава  Україні!

 З повагою,

В.о. Голови Ради профспілок  області :                               Володимир Уєвич

 

 

2022-03-01 14:51:32

ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ!

                                 ЗВЕРНЕННЯ

Ради профспілок   Івано-Франківської  області

До всіх профспілкових організацій  області,

До всіх людей доброї  волі!

Протягом кількох днів після віроломного військового нападу Путіна на Україну світ вжахнувся тим страшним руйнаціям і смертям, які приніс окупант в мирні міста і села України.

Світ з повагою і захопленням спостерігає ту звитягу, ту єдність, яку демонструють Збройні Сили України, Територіальна оборона, українське суспільство, щоб знищити ворога, щоб вигнати його із нашої землі і відновити територіальну цілісність, мир і спокій.

2022-03-01 10:32:42

ПРОФСПІЛКИ ТРИМАЮТЬ СТРІЙ

Рада профспілок Івано-Франківської області, обласні галузеві профспілкові організації  оголосили про збір коштів на підтримку Збройних Сил України. Також обговорено всесторонню іншу допомогу, яку може надати кожен профспілчанин на своєму місці в ці важкі для крайни часи взвитяги і  спротиву.

Про це йшла мова на Президії Ради профспілок, яка відбулася вчора, 28 лютого в приміщенні Ради профспілок області. Прийнято Звернення.

 

2022-02-23 13:53:01

Заява Федерації профспілок України

Держава-агресорка 21 лютого 2022 року вдалася до безпрецедентного кроку – "легалізації" псевдореспублік окупованих частин Донеччини та Луганщини.

Цим рішенням Російська Федерація вкотре грубо порушила державний суверенітет і цілісність України. Міжнародна спільнота вже засудила цей цинічний крок. У 2015 році Рада Безпеки ООН, до складу якої входить Росія, підтвердила повну повагу до суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України, до складу якої входять Донецька і Луганська області.

2022-02-23 09:29:04

ДЕЛЕГАЦІЯ З ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ ПІДТРИМАЛА ПОЗИЦІЮ ТА ДІЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Профспілки, маючи достатньо підстав на проведення колективних протестних дій і страйків у відповідь на тиск влади на права та інтереси людей праці та права профспілок, утримуватимуться від масових акцій протесту у зв’язку зі складною ситуацією щодо агресивних дій Росії стосовно України та необхідністю консолідації українського суспілсьтва.  Але, якщо наступ на соціально-економічні права працівників буде продовжено, Федерація профспілок України та її членські організації змушені будуть вдаватися до активних колективних дій на їх захист. Про це заявив Голова ФПУ Григорій Осовий  21 лютого під час зустрічі представників ФПУ з делегацією з Великої Британії.

2022-02-22 11:56:06

МОП визначилася з темою Всесвітнього дня охорони праці у 2022 році

28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Його запроваджено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні.

2022-02-21 11:25:26

ПРОФСПІЛКИ ПРОПОНУЮТЬ ВІДНОВИТИ ЩОМІСЯЧНУ ЗВІТНІСТЬ ЗІ СПЛАТИ ЄСВ

СПО об’єднань профспілок звернувся до Комітету Верховної Ради України з питань фінансової, податкової та митної політики з проханням прискорити розгляд законопроекту №6120 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб» та рекомендувати парламенту його ухвалення.