2023-03-15 09:23:32

НАВЧАЄМО ПРОФСПІЛКОВИЙ АКТИВ

Для покращення рівня правових знань і ефективності діяльності виборних  органів Івано-Франківська обласна організація Профспілки працівників державних установ періодично організовує навчання для профспілкового активу. Днями відбувся семінар-навчання  для членів президії обласного комітету, голів районних комітетів Профспілки, членів обласної Молодіжної ради.

2023-03-13 12:43:22

АКТУАЛІЗУЄМО ЗАВДАННЯ і МОБІЛІЗУЄМО ЗУСИЛЛЯ

Відбулося засідання Президії Ради профспілок Івано-Франківської області за участі голів обласних організацій галузевих профспілок та апарату Ради профспілок області.

Розглянуто низку питань, зокрема - Про стан охорони праці та виробничого травматизму на підприємствах, установах, організаціях області у 2022 році; Про стан виплати заробітної плати на підприємствах області; Про Зведені статистичні дані членських організацій Ради профспілок області за 2022 рік; Про проект бюджету Ради профспілок області на 2023 рік; Про скликання засідання Ради профспілок області.

2023-03-13 09:41:59

ЗМІНИ В МОЛОДІЖНІЙ РАДІ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ

 9 березня відбулося засідання Молодіжної ради Івано-Франківської обласної організації Профспілки працівників державних установ України.

         На ньому розглянуті та внесені зміни до діючих  Положень про обласну і районні Молодіжні ради, які мали б покращити ефективність їх діяльність.

          Оскільки чинний склад Молодіжки був сформований у 2020 році під час проведення в обласній організації Профспілки звітно-виборної кампанії, то назріла необхідність її оновлення. Тому відповідно до Положення виведено зі  складу Ради шістьох членів, які втратили з нею зв’язок. Натомість було легітимізовано повноваження чотирьох нових членів, делегованих первинними профорганізаціями:

2023-03-13 09:37:39

ПРОФСПІЛКА АНАЛІЗУЄ І АКТИВІЗУЄ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ

9 березня Івано-Франківський обласний комітет Профспілки працівників державних установ України провів розширене засідання президії з підведення підсумків роботи за попередній період та визначення основних завдань і пріоритетів на поточний рік. В його роботі взяли участь Голова Ради профспілок області Володимир Уєвич, голови районних комітетів Профспілки та члени Молодіжних рад обласної, районних і міських  організацій Профспілки.

2023-03-10 09:31:54

ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ

ПІДБИТО ПІДСУМКИ КОНКУРСУ «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ»

За участі головного технічного інспектора з охорони праці Ради профспілок області, члена журі, Могильовського Володимира Олексійовича підбито підсумки регіонального туру конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

До Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надійщло 273 роботи.За результатами оцінювання робіт визначено переможців регіонального туру Конкурсу:

2023-03-09 09:28:20

Продовжуємо підтримувати наші Збройні Сили.

Калуська районна організація профспілки працівників державних установ

для військових з Очакова передала автомобіль.

Передали автомобіль для нашої підшефної військової частини, яка дислокується в Очакові. Машину надав благодійник з Новицької громади – депутат районної ради, керівник ГО «Хочемо змін» Ростислав Прокопів. Транспорт наповнили смаколиками. І це лише невелика частина того, чим ми можемо допомогти ЗСУ.

2023-03-09 09:07:26

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ТАРАСЕ!

МИ ВІРИМО В ТВОЄ ПРОРОЧЕ:

І на оновленій землі 

Врага не буде, супостата,

А буде син, і буде мати,

І будуть люде на землі!

2023-03-03 11:20:09

АКТУАЛЬНО. Профспілки виступають за справедливе вирішення питання щодо профспілкового майна

Відбулося засідання робочої групи сформованої Президією ФПУ для проведення комунікацій з органами держаної влади, парламентською Тимчасовою слідчою комісією з питань розслідування фактів можливих порушень законодавства України у сфері отримання, розпорядження,транспортування, зберігання, використання за цільовим призначенням гуманітарної та іншої допомоги, а також неефективного використання державного майна, яке може бути використано для тимчасового розміщення ВПО та забезпечення інших потреб держави.

2023-03-03 10:08:00

ЄС: РЕФОРМИ В УКРАЇНІ ПОВИННІ ВІДПОВІДАТИ МІЖНАРОДНИМ ТРУДОВИМ СТАНДАРТАМ І ПРИНЦИПАМ СОЦІАЛЬНОГО ДІАЛОГУ

Європейський Союз занепокоєний суперечливими трудовими реформами в Україні та заявляє, що реформи в Україні повинні відповідати міжнародним трудовим стандартам і принципам соціального діалогу. Європейський Союз регулярно висловлює занепокоєння щодо радикальних трудових реформ, які Україна намагається впровадити з 2020 року, повідомляє openDemocracy.

2023-03-02 09:36:06

ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ФРОНТ

Сайт ДТЕК Бурштинська ТЕС повідомляє: За минулий рік росіяни забрали у нас 141-го енергетика – колегу, друга, товариша. 126 з них загинули, захищаючи Україну в лавах ЗСУ. 4 загинули, виконуючи свої професійні обов'язки. Ще 11 загинули від отриманих внаслідок обстрілів травм в позаробочий час.