2016-07-28 16:03:35

Новітні технології в системі пенсійного обслуговування

Про перші результати роботи у зв’язку з переходом у липні поточного року на новітні технології у системі пенсійного обслуговування громадян йшлося на семінар-навчанні в головному управлінні Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області.

2016-07-28 14:56:08

За борги із заробітної плати – відповідай!

Велику соціальну напругу в трудових колективах викликає заборгованість із заробітної плати та її несвоєчасна виплата. З цього приводу 26 липня поточного року під головуванням заступника голови Івано-Франківської ОДА Ігоря Пасічника відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

2016-07-28 09:03:15

Уряд затвердив План невідкладних заходів щодо погашення заборгованості із заробітної плати

Уряд затвердив План невідкладних заходів щодо погашення заборгованості із заробітної плати. Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів № 517-р прийнято 22 липня 2016 року.

2016-07-27 14:33:30

Без ґрунтовних знань профактивісту не обійтись (до проблеми навчання держслужбовців)

В обласній організації профспілки працівників державних установ вироблена ефективна система навчання профспілкових кадрів, яка постійно вдосконалюються, проводиться у формі семінарів, тренінгів, «круглих столів», практичних занять, зокрема з виїздом у первинні профорганізації.

2016-07-27 10:23:59

Яремі Жугаєвичу - 65!

Рада профспілок Івано-Франківської області щиро вітає нашого краянина, уродженця с. Серафинці Городенківського району, голову Профспілки авіабудівників України ЖУГАЄВИЧА Ярему Васильовича з 65-річним ювілеєм.

Прийміть слова вдячності за самовіддану та сумлінну працю, мудрість та доброту. У своїй нелегкій профспілковій діяльності Ви виявляєте професійний підхід, увагу та турботу про людей. Щастя Вам, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, подальших успіхів у професійній діяльності, нових здобутків, творчої наснаги та невичерпної енергії. Нехай у Вашій оселі завжди панує мир, злагода і добробут!

 

 

Рада профспілок області

2016-07-27 09:59:14

Проти «тіньової» зайнятості та заробітної плати об’єднали зусилля угодою

Тристоронню угоду про співпрацю задля посилення взаємодії проти «тіньової» зайнятості та заробітної плати підписали керівники: від управління Держпраці в Івано-Франківській області – Ігор Росипайло, від головного управління Державної фіскальної служби в Івано-Франківській області – Ірина Столярик, від головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області – Надія Павлюк.

2016-07-25 12:36:36

Залізничникам обіцяють підвищити оклад на 25 %

Керівник "Укрзалізниці" Войцех Балчун і лідер профспілки залізничників і транспортних будівельників України Вадим Бубняк підписали меморандум про взаєморозуміння, який передбачає підвищення окладів працівників залізниці.

2016-07-25 09:57:48

На захисті українських заробітчан

Нині в Польщі працюють сотні тисяч українців, багато з яких – нелегально, із-за чого роботодавці часто їх експлуатують. Саме з метою обстоювання прав таких заробітчан створено Профспілку українських працівників у Польщі. Вона входить до Загальнопольського альянсу профспілок – другого за величиною об’єднання в країні після профспілки «Солідарність». Штаб-квартира профспілки знаходитиметься у Варшаві, в приміщенні альянсу. Долучитися до неї можуть не лише працівники тамтешніх підприємств, але й ті, хто лише приїхав у пошуках праці.

2016-07-21 16:06:48

Бюджет-2017: профспілкові пропозиції

В рамках соціального діалогу та відповідно до Порядку участі представників сторін соціального діалогу у формуванні бюджетної політики (затвердженого Президією Національної тристоронньої соціально-економічної ради), СПО об’єднань профспілок направлено Міністерству фінансів України пропозиції до проекту Державного бюджету України на 2017 рік.

2016-07-21 15:55:56

«Тарифному геноциду» – конструктивний діалог

21 липня в приміщенні Ради профспілок області відбулася зустріч керівників обласних організацій профспілок, учасників Всеукраїнської акції протесту 6 липня в м. Києві, зі спостерігачами ОБСЄ Дору Крістаче та Джеймсом Хантом, які вивчають думку громадськості щодо підвищення цін і комунальних тарифів в Україні. Іноземні гості відзначили, що їм цікаво поспілкуватися насамперед із людьми, які безпосередньо взяли участь у протестних акціях.