2023-06-08 10:07:53

БЛАГОРОДНА МІСІЯ ЕНЕРГЕТИКІВ

+14 літров крові задонатили энергетики ДТЕК Бурштинської ТЕС для потребуючих воїнів ЗСУ  в червні.

 «У нас уже 62 донори серед колег, які з початку нашої благодійної  акції здали більше 62 літров (138 донацій) крові. Я вдячний кажному за цю  велику справу,  за жертовність , яка допомогає рятувати  людські життя і одночасно збирати кошти  на Збройні Сили України», - говорить Олександр, молодіжний лідер Бурштинскої ТЕС.

2023-06-08 09:28:02

З А Я В А ПРЕЗИДІЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ

Російськими окупаційними військами вночі 6 червня було підірвано греблю Каховської гідроелектростанції.Її руйнування, це черговий акт тероризму, що разом  з постійними атаками Росії на цивільну інфраструктуру України, демонструють справжню ціль рашистів - геноцид українського народу.

2023-06-08 09:22:06

ЗАЯВА ПРЕЗИДІЇ ФПУ У ЗВ’ЯЗКУ ПІДВИЩЕННЯМ УРЯДОМ ЦІН НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

Міністерством енергетики України на засідання Уряду 30 травня 2023 року внесено з голосу проєкт постанови Кабінету Міністрів України про підвищення тарифу на електроенергію до 2,64 грн кВт/год. Зазначений проєкт рішення внесений як невідкладний, без попереднього погодження із зацікавленими міністерствами, відомствами, соціальними партнерами і його прийнято в цілому.

2023-06-05 10:12:16

ПРОФСПІЛКИ БЕРУТЬ УЧАСТЬ В ЛІТНІЙ ОЗДОРОВЧІЙ КАМПАНІЇ

Під керівництвом заступниці обласної державної адміністрації Людмили Сірко відбулася нарада щодо організації та початку проведення оздоровчої кампанії для дітей у 2023 році. Цей захід відбувся за участю представників оперативного штабу з координування організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей у літній період 2023 року та керівників закладів оздоровлення Івано-Франківщини. В його роботі взяла участь та виступила перший заступник Голови Ради профспілок області  Олександра Гринів.

2023-06-05 09:55:58

ГОЛОВА РАДИ ПРОФСПІЛОК ОБЛАСТІ ВОЛОДИМИР УЄВИЧ ПОБАЖАВ МИСТЕЦЬКОМУ ЗАКЛАДОВІ І ЙОГО ВИХОВАНЦЯМ СВІТОВОЇ СЛАВИ

 

Івано-Франківській дитячій музичній школі ім. М. Лисенка виповнилося 120 років. У кіноконцертному залі “Арена-Центр” відбулися урочистості з нагоди цієї події.

Не одне співоче покоління випустила ця музична школа. І той дух Лисенка присутній серед всіх учнів, у цих стінах.

Вітали з поважною датою ювілярів міський голова Руслан Марцінків, директорка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, заслужена працівниця культури України Надія Загурська, заступниця начальника управління культури, національностей і релігій Івано-Франківської ОДА Мирослава Корнелюк, голова Ради профспілок області, голова обласної організації профспілки працівників культури Володимир Уєвич.

2023-06-01 10:19:15

ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ФРОНТ: Навчання та працевлаштування: ДТЕК Бурштинська ТЕС приймає практикантів з Бурштинського енергетичного коледжу.

 

Цього разу маємо ще 11 студентів-електриків та 7 студентів-економістів, які отримали наставників для надання їм допомоги під час проходження практики. Ми віримо, що досвід, яким сьогодні готові поділитися енергетики, допоможе студентам не лише розвинути навички та знання в сфері енергетики, але й оцінити важливість самої професії в нинішніх реаліях.

2023-05-30 09:20:19

ПРИКАРПАТТЯ: ОНОВЛЮЄМО ПРОФСПІЛКОВИЙ АКТИВ, ІНФОРМУЄМО ПРО РОБОТУ

В  Коломийському районному комітеті Профспілки працівників державних установ України виникла необхідність провести оновлення складу виборного органу. Адже окремі його члени через зміну місць праці та з інші об’єктивні обставини втратили зв’язок з районною організацією. 25 травня 2023 року відбулося засідання районного комітету за участю голови обласної організації Профспілки працівників держустанов Ніни Гушпіт, керівництва районної державної адміністрації та районної ради.

          На ньому  достроково припинено повноваження окремих членів районного комітету, обрано нового голову та секретаря, визначені основні завдання з організаційного зміцнення та розбудови районної організації  Профспілки.

2023-05-29 10:39:53

ПРИКАРПАТТЯ: Мистецький захід «Діти для ЗСУ» та благодійний ярмарок

В КНП «Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради» відбувся цікавий мистецький захід «Діти для ЗСУ», присвячений Дню захисту дітей. Запросили дітей з міської дитячої лікарні та всіх пересічні франківців.

У рамках проєкту для дітей проводили майстеркласи з розпису пряників, сердечок і створення листівок, танцювальні флешмоби та розмальовували личка. Розважали малечу аніматори Папуга Блу та Єдиноріг.

2023-05-29 10:19:57

ОСВІТЯНИ ПРИКАРПАТТЯ: ПРО ОЗДОРОВЛЕННЯ ЗА ПРОФСПІЛКОВІ КОШТИ

25 травня 2023 року відбулося виїзне засідання профспілкового комітету первинної профспілкової організації працівників Прикарпатського  національного університету  ім. в. Стефаника на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Смерічка» за участю голови Івано-Франківської обласної організації  профспілки працівників освіти і науки України Зоряни Король, заступниці голови обласної організації Уляни Гураль та головної бухгалтерки Іваннни Зельманович.

Головними на зібранні стали питання щодо організації літнього оздоровлення працівників університету та їх дітей. А також - про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану й особливості укладення колективного договору у вищому навчальному закладі освіти.

2023-05-26 12:50:52

ЩОБ ДІЯТИ НА ВИПЕРЕДЖЕННЯ

В рамках Угоди про співпрацю між Радою професійних спілок Івано-Франківської області та відділенням Національної служби посередництва і примирення в Івано-Франківській області 26.05.2023 проведено круглий стіл, під час якої сторони обмінялися оперативною інформацією про факти загострення соціально-трудових відносин на підприємствах, установах, організаціях області.