2023-07-10 09:51:17

Замість квітів – кошти на ЗСУ

«Випускники лікувального факультету Івано-Франківського національного медичного університету вирішили витратити кошти не на квіти і тому подібні совкові атрибути випускного дня, а спрямувати свої донати на дрони нашій бригаді», – написав у Фейсбуці військовослужбовець, громадський активіст Мирон Дмитрик. Як зазначено у банківському переказі, 12500 грн., «на дрони для Мирона» і 102 ОБ, для 4 бригади оперативного реагування. Саме тут від лютого 2022 року служить заступник декана лікувального факультету, доцент кафедри патологічної анатомії Віктор Костюк.

2023-07-07 10:27:22

ПРИКАРПАТТЯ: ДТЕК Бурштинської ТЕС – 18 років

З нагоди дня народження ДТЕК, якому виповнилося  18 років, дітки енергетиків на чолі  з Молодіжним рухом зробили чудовий подарунок колективу ДТЕК Бурштинської ТЕС у вигляді власноруч створеної картини.

Малювали її гуртом, щоб кожен зміг вкласти в неї частинку себе.

2023-07-07 09:27:36

Григорій Осовий: «В умовах воєнного стану ми маємо діяти ефективно»

5 липня в Будинку профспілок у Києві відбулась підсумкова Конференція з реалізації спільного проєкту Федерації профспілок України та Міжнародної організації праці «Посилення стійкості профспілок в Україні».У Конференції взяли участь: Голова ФПУ Григорій Осовий, заступники Голови ФПУ Олександр Шубін і Євген Драп’ятий, голови всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань, представники членських організацій ФПУ - учасники проєкту, координатор МОП в Україні Сергій Савчук, керівники структурних підрозділів апарат ФПУ та ін.

2023-07-07 09:13:48

ДЕРЖАВНИЙ АРХІВ ОБЛАСТІ ОЦИФРОВУВАТИМЕ ДОКУМЕНТИ ГЕНЕАЛОГІЧНОГО ХАРАКТЕРУ

ЦІКАВІ НОВИНИ НАДХОДЯТЬ З ТРУДОВИХ КОЛЕКТИВІВ, ДЕ ДІЮТЬ ПЕРВИННІ ПРОФОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ УКРАЇНИ. ТАК, У ДЕРЖАВНОМУ АРХІВІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЮТЬ АКТИВНО ПРАЦЮВАТИ НАД ОЦИФРУВАННЯМ ДОКУМЕНТІВ ТА НАПОВНЕННЯМ НАЦІОНАЛЬНОГО АРХІВНОГО ФОНДУ.

          Сьогодні у приміщенні Державної архівної служби України за участі голови Державної архівної служби України Анатолія Хромова, офіційного представника корпорації FamilySearch в Україні Олександра Січкаренка та заступника директора – начальника відділу Державного архіву Івано-Франківської області Любомира Харука відбулося підписання договору про співробітництво Державного архіву області з корпорацією FamilySearch International - міжнародною некомерційною організацією, діяльність якої присвячена наданню допомоги людям у дослідженні їхньої сімейної історії.

2023-07-06 10:16:23

Авто, дрони і ліки – для ЗСУ

Волонтерський штаб Івано-Франківського національного медичного університету завершив мега-збір «Підстав плече», протягом якого планувалося зібрати 500 тисяч гривень для купівлі евакуаційного автомобіля студенту ІФНМУ Святославові Кулявому та дронів для 10 окремої гірсько-штурмової бригади і 77 окремого батальйону 102 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України.

2023-07-05 13:57:41

НА НАВЧАННІ ПРОФСПІЛКОВОГО АКТИВУ ОБГОВОРЮВАЛИСЯ НОВІ ТЕМИ

Повномасштабна російська агресія проти України змусила зосередити увагу профактиву на проблемах, які  раніше не були настільки актуальними. Одними з таких є державно-церковні відносини та налагодження комунікації з ветеранами російсько-української війни.Саме вони стали головними на семінарі-навчанні голів первинних профспілкових організацій, яке організував Івано-Франківський обласний комітет Профспілки працівників державних установ 3 липня п. р.

2023-07-03 11:38:56

ЕНЕРГЕТИКИ ПРИКАРПАТТЯ: За доброю справою разом!

Днями прикарпатські енергетики приєдналися до благодійної акції, щоб допомогти людям, постраждалим від підриву Каховської ГЕС. Разом з волонтерами зібрали продукти довготривалого зберігання та відправили їх у Херсонську область для підтримки тих людей, які ще недавно жили в рідних домівках, а зараз втратили все, що було надбане за роки життя.

2023-07-03 09:46:18

У подорож – за підтримки профспілки

Медики заслуговують на відпочинок! І хоча відзначення Дня медичного працівника перенесено на липень, в колективах лікувальних і медичних навчальних закладів вирішили не відмовлятися від запланованих заздалегідь туристичних поїздок.

Завдяки профкому Івано-Франківської міської дитячої клінічної лікарні відбулася подорож до Мукачева – важливого промислового та культурного центру Закарпаття.

Як повідомила в соцмережах голова первинної профспілкової організації лікарні Тетяна Боднар-Барицька, це вже третя поїздка, організована профспілкою.

2023-07-03 09:43:03

Допомога херсонцям від обласної галузевої Профспілки

Вдруге Івано-Франківська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я передала гуманітарний вантаж на Херсонщину, жителям області, які постраждали від руйнування ворогом греблі Каховської гідроелектростанції, а також тамтешнім медичним закладам. Це мінеральна і питна вода, одяг, постільна білизна, засоби особистої гігієни, медикаменти та інші потрібні речі.

Підготовлено до відправки ще 200 ящиків дезсередників.

2023-06-29 09:29:32

З НАГОДИ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНСЬКІ ПРАПОРИ ЗАМАЙОРІЛИ НА КАРПАТСЬКІЙ ВЕРШИНІ

Первинна профспілкова організація Івано-Франківського міськвиконкому, яку впродовж багатьох років очолює заступник керуючого  справами виконавчого комітету Андрій Лис, обєднує у своїх лавах понад 400 спілчан і є однією з найбільших та найактивніших у складі обласної організації Профспілки працівників державних установ.