2023-10-02 10:34:44

Шановні захисники та захисниці незалежної України!

Прийміть щирі вітання з великим державним святом, яке покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, які зараз мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів.

Це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу. Своєю відданістю, демонструючи зразки мужності і відваги в бою, наші воїни щоденно доводять, що є достойними нащадками українського козацтва. У цей особливий для нас день ми відзначаємо і свято Пресвятої Покрови, яка споконвіку була захисницею наших воїнів. Єдине релігійне свято, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.

Цей день для нас символізує незламність українського народу, його високу духовність, вірність військовим традиціям і повагу до ветеранів Другої світової війни, наших предків козаків, які виборювали право на незалежність.Цього року вся Україна вперше зупиниться у хвилині мовчання вшановуючи пам'ять своїх полеглих героїв.

Висловлюємо всім захисникам та захисницям України глибоку вдячність за мужність, звитягу та героїзм в ім’я миру і майбутнього наступних поколінь.Бажаємо всім захисникам і захисницям незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я, щоб на шляху до нашої Перемоги супутниками вам були сила, високий професіоналізм, мужність, витримка та впевненість!

 

2023-09-29 19:05:55

БІБЛІОТЕКИ – СКАРБНИЦІ КУЛЬТУРИ НАРОДУ!

Голова Ради профспілок області і в одній особі голова обласної організації працівників культури   Володимир Уєвич взяв участь в урочистому зібранні з нагоди Дня бібліотечних працівників. Разом з керівництвом міста, департаменту культури, народною депутаткою Оксаною Савчук  у широкому представництві бібліотечних працівників закладів міста Володимир Уєвич говорив про важливість книги в житті суспільства, подякував бібліотекарям профспілчанам за працю і за те, що стали хранителями безмежних сховищ знань і культури свого народу, за допомогу  для фронту.

2023-09-28 18:41:21

ЩИРІ ВІТАННЯ ПРАЦІВНИКАМ БІБЛІОТЕК!

Шановні бібліотекарі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення.

Рада профспілок області, профспілка працівників культури  надсилають вам слова найщиріших вітань.  Бажаємо процвітання, оптимізму, бо ви - це запорука розвитку суспільства.

Щастя, здоров’я, миру і достатку в мирній незалежній Україні!

З повагою,

Голова Ради профспілок області                               Володимир Уєвич

 

2023-09-28 18:14:24

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ, ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ!

Рада профспілок області щиро здоровить освітян-профспілчан з прекрасним осіннім святом –Днем освітянина!

Це ще одна нагода сказати щирі слова вдячності і поваги до праці вчителя. Адже у ваших руках майбутнє держави. Ви виконуєте поважну місію виховання людей, патріотів, мудрих освічених громадян вільної держави.

Нехай кожен ваш день буде багатий на щедрі засіви і сходи, буде цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує вас своїми досягненнями.

Родинного щастя і благополуччя.

Разом до перемоги і процвітання під мирним небом України!

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою,

Голова Ради профспілок області                            Володимир Уєвич

 

 

2023-09-27 18:28:11

АНАЛІЗУЄМО СТАН КОЛЕКТИВНО -ДОГОВІРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ

На базі Дністровського БУВР відбувся семінар для профспілкового активу обласної організації профспілки працівників АПК  на тему  : «Колективно-договірне регулювання соціально-трудових відносин в агропромисловому комплексі».

 В семінарі взяла активну участь та відповіла на ряд питань щодо змін в законодавстві , які відбулися останнім часом і загалом в умовах воєнного стану  перший заступник Голови Ради профспілок області Олександра Гринів.

2023-09-25 11:05:12

27 вересня –Всесвітній День туризму!

Рада профспілок ІВано-Франківської області надсилає найщиріші вітання туристам-профспілчанам, працівникам галузі.

Ваша праця належить до тих галузей, які зміцнюють економіку, будують культурні мости, зближують народи і країни.

Бажаємо вам розквіту, оновлення, цікавих пригод, захоплюючих подій, незабутніх подорожей, яскравих емоцій і добрих людей на шляху.

Хай здійснюються найзаповітніші мрії.

З повагою,

Голова Ради профспілок області                                Володимир Уєвич

 

2023-09-21 14:06:00

З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ, МАШИНОБУДІВНИКИ!

Рада профспілок області щиро вітає профспілчан-машинобудівників з професійним святом!

Щира шана і вдячність всім, хто пов’язав своє життя з машинобудівною галуззю, ключовою галуззю економіки.

 Бажаємо оновлення і прогресу, адже в цьому успіх і майбутнє держави.

Міцного вам здоров’я, сімейного щастя, оптимізму і вдалих ідей на благо рідної країни . Процвітання і благополуччя в мирній незалежній Україні.

З повагою,

Голова Ради профспілок області                              Володимир Уєвич

 

 

2023-09-21 10:29:02

В Івано-Франківську духовий оркестр Нацгвардії зіграв для поранених бійців

Духовий оркестр 50 полку Національної Гвардії України зіграв для поранених військовослужбовців, які лікуються в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні. А дещо раніше виступали у військовому шпиталі в Коломиї. Акцент на патріотичних піснях.

За словами керівника оркестру, військового диригента, майора Арсена Галюка, проводять такі акції, щоб підтримати поранених бійців, підняти настрій, подякувати за героїзм та боротьбу.

2023-09-20 10:06:31

АНАЛІТИКА. ЗА КОРДОНОМ МОЖУТЬ ЗАЛИШИТИСЬ ВІД 1,3 МЛН ДО 3,3 МЛН УКРАЇНЦІВ

За кордоном за різними сценаріями можуть залишитись від 1,3 млн до 3,3 млн українців. Це на 0,4-0,6 млн осіб більше, ніж прогнозувалось станом на грудень 2022 року. Про це йдеться у фінальному звіті Центру економічної стратегії «Біженці з України: наміри повернутися, вплив на українську економіку та рекомендації щодо державної політики».

За розрахунками ЦЕС, станом на кінець червня 2023 року за кордоном через війну перебуває 5,6-6,7 млн українців, що на 0,3-0,5 млн більше, ніж за оцінками, представленими у проміжному звіті (станом на кінець 2022 року їх кількість складала 5,3-6,2 млн осіб). Це стало наслідком ударів по енергосистемі України взимку 2022-23 років, посилення ракетних атак у травні на міста України, а також підриву Каховської ГЕС на початку червня 2023 року.

2023-09-20 09:50:03

У 2024 році запрацює новий механізм індексації пенсій: Шмигаль повідомив деталі

Новий механізм дозволить у 2024 році підвищити середню пенсію до 6 тис. грн

У 2024 році індексація пенсій відбудеться за новим принципом. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram.